Onko kiinteistössäsi jo Datasafen valokuitu?

Tornionmäki

Aikataulu

Rakentaminen

Kesä 2020-Kevät 2021

Rakennustyöt ovat loppusuoralla.

Ensimmäiset tilaukset toimitetaan marraskuun aikana. Alueella jatketaan viimeistelytöitä.

Myynti

Alue on jälkimyynnissä.

Kiinnostus

Ilmoita kiinnostuksesi alta löytyvällä lomakkeella.

Tiedottaminen

Seuraa tätä sivua rakentamisen edistymisestä. Seuraa myös Facebook-tiedottamistamme.

Tornionmäen alue

Kartalla siniset alueet rakenteilla, vihreät alueet rakennettu.

Saatavilla olevat palvelut

Perus-netti 100M

Surffaat nopeasti ja pelaat viiveettömästi.

Tutustu

Gigabitti-liittymä 1G

Surffaa älyttömän nopeasti, pelaa ja nauti teräväpiirtokuvasta televisiossasi.

Tutustu

Symmetrinen Gigabitti-liittymä

Surffaa ja lataa hirmuvauhdilla, samalla kun pelaat, katsot teräväpiirtoelokuvia ja sarjoja.

Tutustu

Viihdepalvelut

Kaikilla Internet-liittymillä toimii kotimaiset (mm. YLE Areena, Ruutu, Katsomo) ja ulkomaiset  (mm. Netflix, HBO, C More, Amazon, Youtube) suoratoistopalvelut.

Tutustu

Mikä on valokuitu

c

Mikä on valokuitu

Valokuituyhteys muodostuu kahdesta osasta: fyysinen liittymä ja internetpalvelu. Nyt asennettu valokuitukaapeli on yhteysratkaisuna toimiva vielä 50-100 vuoden kuluttua. Valokuitukaapelin asennus on siis sijoitus, yhtä tärkeä osa kiinteistöä, kuin vesi tai sähkö. Valokuidulla toteutettu tiedonsiirto on aina tasalaatuinen, olipa naapurustossa paljon tai vähän muita internetin käyttäjiä. Yhteysnopeudet ovat korkeat, jopa 1000 Mbps sekä internetistä kotiin, että kotoa internetiin. 

c

Valokuituliittymä

Valokuituliittymään kuuluvat suoritettavat maanrakennustyöt asiakkaan tontilla ja kaapelin tuominen kiinteistölle, valokuitukaapeli toimitetaan kiinteistön sisälle käyttämällä kiinteistön rakentamisen yhteydessä tehty kaapelireittiä, tai poraamalla kiinteistön seinään reikä suojaputkelle, jota kautta kaapeli tuodaan kiinteistöön, valokuitukaapelin asennus, kaapelipääte tai päätekotelo asennus, valokuitukaapelin päättäminen, kytkentäkaapeli (maks. 5m), päätelaite ja sen asennus, kytkentä ja käyttöönotto

 

c

Internetpalvelut

Voit valita internet palvelusi kolmesta vaihtoehdosta, Perus-netti 100M, Gigabitti-netti 1G tai Symmetrinen Gigabitti-netti. Gigan nopeudella lataat hetkessä vaikka kaikki Friendien 10 tuotantokautta omalle koneellesi. Vauhti ei lopu kesken vaikka samaan aikaan laittaisit toistumaan kaikki kymmenen tuotantokauden kaikki jaksot yhtäaikaiseksi Netflixistä! Ja pelaajille tärkeä viive on vain 1-3ms.