Onko kiinteistössäsi jo Datasafen valokuitu?

Rakennetut alueemme

Tilaa yhteys

Ota yhteys myyntiimme alla olevalla lomakkeella, soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Myynnin yhteystiedot

Rakennetut alueet ovat kartalla vihreällä, tulevat alueet sinisellä.

Mikä on valokuituun perustuva internetyhteys?

Valokuitu on ainoa alunperin tiedonsiirtoon kehitetty siirtoväline. Valokuitu on ylivoimainen kaikkiiin muihin tekniikoihin verrattuna, mukaan lukien 5G. Valokuitu tarjoaa tasaisen nopeuden, vaikka koko kaupunki käyttäisi nettiä yhtä aikaa.

Miksi valokuitu?

R

Luotettava

Aina tasaisen nopea ja vakaa internetyhteys, jonka nopeus on se mitä ostat. Muiden käyttö ei vaikuta sinun interneyhteytesi nopeuteen.

;

Huippunopea

Valokuitu on aina yhtä nopea, lataat, työskentelet ja pelaat vaikka koko perhe samanaikaisesti.

R

Investointi tulevaisuuteen

Valokuituliittymä nostaa kotisi arvoa. Nopeasti ja häirittömästi toimiva internet yhteys on lähes yhtä tärkeä kuin vesi ja sähkö.

R

Viihdepalvelut

Maksuttomat ja maksulliset suoratoistopalvelu, tai kaapeliTV, sinä päätät.

Kiinnostaako huippunopea valokuitu?

c

Mikä on valokuitu

Valokuituyhteys muodostuu kahdesta osasta: fyysinen liittymä ja internetpalvelu. Nyt asennettu valokuitukaapeli on yhteysratkaisuna toimiva vielä 50-100 vuoden kuluttua. Valokuitukaapelin asennus on siis sijoitus, yhtä tärkeä osa kiinteistöä, kuin vesi tai sähkö. Valokuidulla toteutettu tiedonsiirto on aina tasalaatuinen, olipa naapurustossa paljon tai vähän muita internetin käyttäjiä. Yhteysnopeudet ovat korkeat, jopa 1000 Mbps sekä internetistä kotiin, että kotoa internetiin. 

c

Valokuituliittymä

Valokuituliittymään kuuluvat suoritettavat maanrakennustyöt asiakkaan tontilla ja kaapelin tuominen kiinteistölle, valokuitukaapeli toimitetaan kiinteistön sisälle käyttämällä kiinteistön rakentamisen yhteydessä tehty kaapelireittiä, tai poraamalla kiinteistön seinään reikä suojaputkelle, jota kautta kaapeli tuodaan kiinteistöön, valokuitukaapelin asennus, kaapelipääte tai päätekotelo asennus, valokuitukaapelin päättäminen, kytkentäkaapeli (maks. 5m), päätelaite ja sen asennus, kytkentä ja käyttöönotto

 

c

Internetpalvelut

Voit valita internet palvelusi kolmesta vaihtoehdosta, Perus-netti 100M, Gigabitti-netti 1G tai Symmetrinen Gigabitti-netti. Gigan nopeudella lataat hetkessä vaikka kaikki Friendien 10 tuotantokautta omalle koneellesi. Vauhti ei lopu kesken vaikka samaan aikaan laittaisit toistumaan kaikki kymmenen tuotantokauden kaikki jaksot yhtäaikaiseksi Netflixistä! Ja pelaajille tärkeä viive on vain 1-3ms.

Luotettavat internet yhteydet myös yrityksille

Luotettavan internetyhteyden kanssa yrityksen on turvallista toimia. Meiltä löydät jokaiselle yritykselle sopivan liittymän ja  palvelun.

Täytä lomake, me otamme yhteyttä