Kouvolan Kuitu rakentaa Kouvolan eri kaupunginosiin huippunopeaa Internettiä

Nyt se on tulossa – valokuituun perustuva Internetyhteys

Valokuitu on ainoa alunperin tiedonsiirtoon kehitetty siirtoväline. Valokuitu on ylivoimainen kaikkiiin muihin tekniikoihin verrattuna, mukaan lukien 5G. Valokuitu tarjoaa tasaisen nopeuden, vaikka koko kaupunki käyttäisi nettiä yhtä aikaa.

Valokuituun perustuva internetpalvelu mahdollistaa teräväpiirtotelevision katselun parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla, mahdollistaen jopa tulevan 8K-ultrateräväpiirtotekniikan.

Miksi valokuitu?

R

Luotettava

Aina tasaisen nopea ja vakaa Internetyhteys, jonka nopeus on se mitä ostat. Muiden käyttö ei vaikuta sinun Internetyhteytesi nopeuteen.

;

Huippunopea

Valokuitu on aina yhtä nopea, lataat, työskentelet ja pelaat vaikka koko perhe samanaikaisesti.

R

Investointi tulevaisuuteen

Valokuituliittymä nostaa kotisi arvoa. Nopeasti ja häirittömästi toimiva Internetyhteys on lähes yhtä tärkeä kuin vesi ja sähkö.

R

Viihdepalvelut

Maksuttomat ja maksulliset suoratoistopalvelut, tai kaapeliTV, sinä päätät.

Kiinnostaako huippunopea valokuitu?

Kerro meille kiinnostuksesi

Kerro kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Valokuitu siivittää yritysten kasvua Kouvolassa 

Vanhan sanonnan mukaan tieto on valtaa. Nyt 2020-luvulla on viimeistään syytä päivittää tuo sanonta muotoon: ”Tieto on valtaa – kunhan se on nopeaa”. 

Suomen Datasafe Oy on palvellut paikallisia yrityksiä kattavalla IT-tarjonnalla vuodesta 2008. Me rakennamme seudulle Suomen nopeimpia valokuituyhteyksiä, jotta paikalliset yritykset saavat toimintaansa nopeutta ja varmuutta. Samalla olemme paikallinen vaihtoehto isoille valtakunnallisille valokuitutoimittajille. 

Lue koko blogikirjoitus Facebookista.

Luotettavat Internet yhteydet myös yrityksille

Luotettavan Internetyhteyden kanssa yrityksen on turvallista toimia. Meiltä löydät jokaiselle yritykselle sopivan liittymän ja  palvelun.

Täytä lomake, me otamme yhteyttä