Datasafe rakentaa valokuituyhteyksiä

Ilmoita kiinnostuksesi nyt!

Valokuidulla Internet-yhteytesi toimii nopeasti ja huolettomasti molempiin suuntiin

Terveyspalvelut

Kotona asuminen voi jatkua huomattavasti pitempään, kun käytössä on valokuidun mahdollistama videokuvayhteys lääkärille tai hoitajalle.

Etätyö

Kotoa käsin tehtävä etätyö on yleistä. Valokuidulla kodin nettiyhteyden nopeus ja toimintavarmuus riittävät myös etätyöhön.

Viihde

Valokuidun ansiosta nettiyhteytesi toimii koko ajan samalla nopeudella. Saat katsoa rauhassa teräväpiirtolähetystä vaikka samaan aikaan joku muu perheenjäsenistä pelaisi tai katsoisi Netflixistä maratonsarjaa.

Kodin turvallisuus

Valvontakamerat tai muut etävalvontajärjestelmät tarvitsevat luotettavaa verkkoyhteyttä. Valokuituyhteys ei pätki sateesta eikä auringonpilkuista.

Varmista pääsysi Internetin viihde- ja hyötypalveluihin

Rakentaminen

Rakennettu verkko ja hankealueet

Karttaa voi zoomata ja siirtää. Kartalla vihreät alueet ovat rakennettuja ja siniset rakenteilla.

Kouvolan Kuitu rakentaa Kouvolan seudulla valokuituyhteyksiä.

 

Keskusta

 Kangas

 Korjala

 Käpylä

 Mielakka

 Vahtero

Valkeala

Niinistö

Niinistö – Jokela

    •  

Katso tästä oma alueesi, ja ilmaise kiinnostuksesi.

 

Kuusaankoski

 Mattila

 Mäyrämäki

 Rantakulma

 Ruotsula

 Tähtee

 Voikkaa

Päivitetty 20.5.2021.

Etkö löytänyt omaa aluettasi kartalta?

Nykyiset hankealueet ovat valikoituneet kysynnän mukaan. Otamme mukaan uusia alueita, joten muista käydä kertomassa halukkuutesi ja pyydä naapuritkin täyttämään lomake.

Ilmoita kiinnostuksesi

Lappeenrannan nopeat Internetyhteydet

Rakentaminen

Datasafe Oy rakentaa Lappeenrannan alueelle

 

Lappeenrannan alue

Karttaa voi zoomata ja siirtää. Kartalla vihreät alueet ovat rakennettuja ja siniset rakenteilla.

Onko kiinteistössäsi jo Gigabitin nettiyhteydet mahdollistava Datasafen valokuituliittymä?

Rakennetut alueet

Ota yhteys myyntiimme

Voit täyttää alla olevan lomakkeen, soittaa tai laittaa sähköpostia.

Myynnin yhteystiedot

Kouvolan rakennetut alueet

Rakennetut alueet ovat kartalla vihreällä, rakenteilla olevat alueet sinisellä.

Lappeenrannan alue

Gigabitin nettiyhteydet

Datasafe Oy:n valokuituverkossa on Suomen nopeimmat Internetpalvelut. Jo perusnettimme 100/100 Mbit/s tarjoaa nopean Internetyhteyden, mutta muutamalla lisäeurolla saat gigan verran nopeutta ja teräväpiirtolaadulla toimivan TV-palvelun. Nopeimmillaan verkossamme tieto, kuva ja ääni liikkuvat 1000 Mbit/s. Älä siis enää mieti, vaan tilaa nyt.

Gigan nopeudella lataat hetkessä vaikka kaikki Friendien 10 tuotantokautta omalle koneellesi. Vauhti ei lopu kesken vaikka samaan aikaan laittaisit toistumaan kaikki kymmenen tuotantokauden kaikki jaksot yhtäaikaiseksi Netflixistä!

Yhteyksien hinnastoon

Etsitkö yhteyksiä yritykselle? Datasafen yritysliittymiä on saatavilla koko Suomeen.

Ota yhteyttä myyntiin datasafe.fi sivuston puolella!

Lue lisää

Mikä on valokuituyhteys?

Valokuituyhteys muodostuu kahdesta osasta: fyysinen liittymä ja internetpalvelu. Toisin kuin puhelinlankoja pitkin tuleva ADSL-yhteys, vaatii valokuituyhteys lähes aina uuden kaapelin asennuksen. Tämä nostaa valokuituyhteyden käytön kustannuksia hetkellisesti jopa usealla tuhannella eurolla. Valokuitukaapeli kestää kuitenkin erittäin hyvin aikaa, Liikenneministeriön arvion mukaan nyt asennettu valokuitukaapeli on yhteysratkaisuna toimiva vielä 50-100 vuoden kuluttua. Valokuitukaapelin asennus on siis sijoitus, yhtä tärkeä osa kiinteistöä, kuin vesi tai sähkö.

Kun valokuitukaapeli on asennettu, voit hankkia siihen internetpalvelun, jolla tiedonsiirto on aina tasalaatuinen, olipa naapurustossa paljon tai vähän muita internetin käyttäjiä. Yhteysnopeudet ovat korkeat, jopa 1000 Mbps sekä internetistä kotiin, että kotoa internetiin. Tämä mahdollistaa turvakameroiden käytön, videostriimit, pelaamisen, suoratoistopalvelujen käytön ja etätyöskentelyn, kaikki vaikka yhtäaikaa.

Liittymisestä

Kerro lomakkeella olevasi kiinnostunut liittymään huippunopeaan valokuituverkkoomme. Lomakkeen vastaanotettuamme otamme yhteyttä ja käymme läpi rakennusaikataulun, kartoitamme kiinteistölle tuotavan kaapelin reitin ja halutun internetpalvelun. Seuraa ilmoitteluamme rakentamisen edistymisestä täällä tai Facebook-sivuillamme.

Lue kotitalousvähennyksestä

Voit hakea kotitalousvähennystä valokuituliittymän asennustöistä asunnossasi tai piha-alueellasi. Vähennys myönnetään vain työkustannuksista eli  laitteiden hankintakustannukset eivät ole vähennyskelpoisia. Vähennyksen voi tehdä myös vanhempien tai isovanhempien luona tehdyistä valokuituliittymän asennustöistä, jos olet itse maksanut kustannukset.

 

Ilmaise kiinnostuksesi

Valokuitukaapelin tuonti kiinteistöön
Valokuituliittymä tarkoittaa fyysistä liityntää Suomen Datasafe Oy:n rakentamaan ja ylläpitämään valokuituverkkoon. Verkkoon liittyminen mahdollistaa Internetpalvelujen hankkimisen ja käyttämisen kuukausihintaan.

Toteutustavat
Liittymätilaus voidaan toteuttaa kahdella tavalla. Valmis ratkaisu on kuluttajalle helppo ratkaisu, jossa suoritetaan maanrakennustyö asiakkaan tontilla ja tuodaan kaapeli kiinteistölle. Samalla kuitukaapeli toimitetaan kiinteistön sisälle käyttämällä kiinteistön rakentamisen yhteydessä jätettyä kaapelireittiä tai poraamalla kiinteistön seinään reikä suojaputkelle, jota kautta kaapeli tuodaan kiinteistöön.

Asentajamme käy asiakkaan kanssa läpi päätelaitteen sijoittamisen, jotta laite palvelisi parhaalla tavalla ja on asiakkaan kannalta sellaisessa sijainnisssa, josta yhteydet muualle kiinteistöön on helpoiten jatkettavissa joko langattomasti tai langallisena. Asentaja suorittaa kaapelin hitsauksen ja kaapelin kytkennän päätelaitteeseen.

Toinen toteutustapa sopii niille, joilla on mahdollsuus tehdä itse maanrakennustöitä. Tässä kaapeli toimitetaan tontin rajalle, josta kiinteistön omistaja vie kaapelin kiinteistölle. Asentajamme käy tämän jälkeen suorittamassa kaapelin viennin kiinteistön sisälle ja suorittaa hitsauksen ja kaapelin kytkennän päätelaitteeseen.