Kouvolan kuidulta nyt valokuituliittymä kotiisi

Pyydä tarjous heti!

Kouvolan kuidun valokuituverkko kattaa nyt Kouvolan, Kuusankosken ja Lappeenrannan alueita

Soita 05 420 29451 tai jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin saat parhaan tarjouksen valokuituliittymästä kotiisi

Kouvolan kuitu on aidosti paikallinen ja ainoa kouvolalainen Internet-palveluntarjoaja.

Gigabitin nettiyhteydet

 

 

Kouvolan kuidun valokuituverkossa on Suomen nopeimmat Internetpalvelut. Jo perusnettimme 100/100 Mbit/s tarjoaa nopean Internetyhteyden, mutta muutamalla lisäeurolla saat gigan verran nopeutta. Nopeimmillaan verkossamme tieto, kuva ja ääni liikkuvat 1000 Mbit/s. Älä siis enää mieti, vaan tilaa nyt.

 

Gigan nopeudella lataat hetkessä vaikka kaikki Friendien 10 tuotantokautta omalle koneellesi. Vauhti ei lopu kesken vaikka samaan aikaan laittaisit toistumaan kaikki kymmenen tuotantokauden kaikki jaksot yhtäaikaiseksi Netflixistä!

Yhteyksien hinnastoon

Kouvolan kuidun konttori sijaitsee Hallituskadulla ja sieltä, kuten myös puhelimitse ja sähköpostitse, saat palvelua oikeilta ihmisiltä. Ota yhteyttä jo tänään!

Etsitkö yhteyksiä yritykselle? Datasafen yritysliittymiä on saatavilla koko Suomeen.

Ota yhteyttä yritysmyyntiin datasafe.fi sivuston puolella!

Lue lisää

Mikä on valokuituyhteys?

Valokuituyhteys muodostuu kahdesta osasta: fyysinen liittymä ja internetpalvelu. Toisin kuin puhelinlankoja pitkin tuleva ADSL-yhteys, vaatii valokuituyhteys lähes aina uuden kaapelin asennuksen. Valokuitukaapeli kestää kuitenkin erittäin hyvin aikaa, Liikenneministeriön arvion mukaan nyt asennettu valokuitukaapeli on yhteysratkaisuna toimiva vielä 50-100 vuoden kuluttua. Valokuitukaapelin asennus on siis sijoitus, yhtä tärkeä osa kiinteistöä, kuin vesi tai sähkö.

Kun valokuitukaapeli on asennettu, voit hankkia siihen internetpalvelun, jolla tiedonsiirto on aina tasalaatuinen, olipa naapurustossa paljon tai vähän muita internetin käyttäjiä. Yhteysnopeudet ovat korkeat, jopa 1000 Mbps sekä internetistä kotiin, että kotoa internetiin. Tämä mahdollistaa turvakameroiden käytön, videostriimit, pelaamisen, suoratoistopalvelujen käytön ja etätyöskentelyn, kaikki vaikka yhtäaikaa.

Liittymisestä

Soita tai jätä yhteystietosi niin annamme liittymistarjouksen ja käymme läpi rakennusaikataulun, kartoitamme kiinteistölle tuotavan kaapelin reitin ja halutun internetpalvelun.

Kotitalousvähennys liittymästä

Voit hakea kotitalousvähennystä valokuituliittymän asennustöistä asunnossasi tai piha-alueellasi. Vähennys myönnetään vain työkustannuksista eli  laitteiden hankintakustannukset eivät ole vähennyskelpoisia. Vähennyksen voi tehdä myös vanhempien tai isovanhempien luona tehdyistä valokuituliittymän asennustöistä, jos olet itse maksanut kustannukset.

 

Kouvolan kuitu on osa kouvolalaista Datasafe yritystä. Datasafe on kohta 15 vuotta tuottanut IT- ja tietoliikennepalveluita paikallisesti.